Byggessen söker Byggprojektledare

Arbetsuppgifter
Byggessen växer snabbt och vi har många spännande planer och projekt på gång. Utöver flera nya stora projekt som exempelvis Tranellska gymnasiet och den varsamma renoveringen av ABBs huvudkontor i Västerås planeras också ett eget bostadsprojekt vid Steninge Slott nära Arlanda. För att möta utmaningarna och behoven har Byggessen arbetat fram en ny organisation där du som byggprojektledare förväntas ha en viktig roll. Byggessen önskar också att förstärka med flera tjänster där ex. vis en eller flera platschefer står högt på önskelistan.

Din roll som byggprojektledare är varierande och bred och du förväntas delta i såväl det strategiska som det operativa arbetet. Du kommer självständigt leda projekt med ansvar för projektets budget och genomförande på ett tidigt stadium hela vägen till slutbesiktning och överlämning av projektet till kund.

Som byggprojektledare på Byggessen har du en nyckelroll i att planera och genomföra projekten ekonomiskt i såväl stora som mindre projekt. Du driver och rapporterar dina projekt till ledningen där vi har möten för uppföljning varannan vecka där samtliga tjänstemän deltar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som brinner för byggprojektledning och har en relevant utbildning från högskola/universitet med inriktning mot bygg/fastighet eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet.

Du har lång eller kort erfarenhet av byggprojektledning där du självständigt drivit projekt och utfört konsult- och entreprenadupphandlingar. Du har god vana och kunskap i LOU, Allmänna bestämmelser, entreprenad- och konsulträtt, PBL (gärna behörig kontrollansvarig enligt PBL), förhandling, upphandling och arbetsmiljö. Du har förmågan att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Branscherfarenhet, ramavtalsupphandlingar, plan- och genomförandeprocessen, arbete i projektorienterade affärssystem är meriterande då vi just nu är i implementeringsstadiet av vårt första affärssystem där du gärna får sätta din prägel på hur lösningen framöver kommer att bli.

Vi är ett företag med stark entreprenöranda i en familjär miljö med högt i tak. Därför lägger vi extra stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är drivande, utåtriktad, flexibel, strukturerad och en god problemlösare. Du har god kommunikationsförmåga och har lätt för att samarbeta och bygga goda relationer med andra.

Erbjudande
För rätt person erbjuder vi marknadsmässig lön, ev. löneväxling, kompetensutveckling och friskvårdsbidrag samt flexibel arbetstid. Vi ska ha samma syn i att jobbet ska bli utfört på absolut bästa tänkbara sätt för högsta kundnöjdhet, därför värderar vi dina personliga egenskaper högt.

Ansökan
Vill du ha mera information ringer du till VD Anders Berglund på 070-340 32 07. Skicka din ansökan till anders.berglund@byggessen.se med personligt brev, CV och foto.