Butiksanpassningar


Butiksanpassningar åt handelssektorer som ex vis livsmedel och bilindustrin

  • Sedan 1995 har vi jobbat ihop med Coop i deras ambition att erbjuda ett fräscht butikskoncept åt sina kunder. I dessa projekt är vi allt från inredningsprojektledare, byggprojektledare, ledande montörer med ansvar för butikens färdigställande, snickare och montörer för butikens nya inredning.
  • Sen några år tillbaka har Byggessen erhållit uppdrag från ICA att fräscha upp befintliga butiker, bygga sidoverksamheter som ex vis Starbucks men även ICA interna utrymmen som personalrum och kontor på respektive butik.
  • Företaget har utfört större lokal & butiksanpassningar åt Autoropa, Nissan och Mercedes på flera orter i mellansverige.
  • Det senaste tillskottet i detta ben är Lidl Sverige där vi anpassat tidigare butikslokaler till en fullt funktionell livsmedelsbutik där Byggessen haft hela samordningsansvaret för samtliga yrkes lag inom projektet.

Är du intresserad av att veta mer om våra bygganpassningar och hur vi kan hjälpa dig, kontakta oss på 021-475 86 00.

Vi har vårt säte i Västerås men utför butiksanpassningar i hela mellansverige som till exempel Stockholm, Örebro, Norrköping, Nyköping, Enköping, Gävle och Uppsala.