Jobba hos oss!

Home / Jobba hos oss!

Jobba med oss på Byggessen

Spontanansökan

Du är alltid välkommen med en spontanansökan till oss!

Vi söker kompetent personal som vill jobba i ett växande bolag. Skicka in personligt brev, CV, yrkesbevis eller utbildningsbevis till Anders.berglund@byggessen.se

Lediga tjänster:

Byggessen söker Platschef

Arbetsuppgifter
Byggessen växer snabbt och vi har många spännande planer och projekt på gång. Utöver flera nya stora projekt som exempelvis Tranellska gymnasiet och den varsamma renoveringen av ABBs huvudkontor i Västerås planeras också ett eget bostadsprojekt vid Steninge Slott nära Arlanda. För att möta utmaningarna och behoven har Byggessen arbetat fram en ny organisation där du som platschef förväntas ha en viktig roll. Byggessen önskar också att förstärka med flera tjänster där en ex. vis en eller flera byggprojektledare står högst på önskelistan.

Din roll som platschef är varierande och bred och du förväntas delta i såväl det strategiska som det operativa arbetet. Du kommer att tillsammans med din byggprojektledare leda arbetet på plats på bygget med ansvar för projektets genomförande hela vägen till slutbesiktning och överlämning av projektet till kund.

Som platschef på Byggessen har du en nyckelroll i att driva projekten med våra egna kollektivanställda och inhyrd personal i såväl stora som mindre projekt. Du driver och rapporterar dina projekt till byggprojektledaren och deltar bl a i uppföljningsmöten varannan vecka där samtliga tjänstemän deltar. Självfallet har du också en egen arbetsplats på vårt nya kontor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som brinner för ordning och reda samt att leda personal som platschef och har en relevant utbildning från högskola/universitet med inriktning mot bygg/fastighet eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet.

Du har erfarenhet av arbetsledning antingen som arbetsledare/platschef eller har ambitionen att bli platschef. Du har god vana och kunskap i Allmänna bestämmelser, kvalitetsarbete och arbetsmiljö. Du har förmågan att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Branscherfarenhet och arbete i projektorienterade affärssystem är meriterande då vi just nu är i implementeringsstadiet av vårt första affärssystem där du gärna får sätta din prägel på hur lösningen framöver kommer att bli.

Vi är ett företag med stark entreprenöranda i en familjär miljö med högt i tak. Därför lägger vi extra stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är drivande, utåtriktad, flexibel, strukturerad och en god problemlösare. Du har god kommunikationsförmåga och har lätt för att samarbeta och bygga goda relationer med andra.

Erbjudande
För rätt person erbjuder vi marknadsmässig lön, ev. löneväxling, kompetensutveckling, friskvårdsbidrag samt flexibel arbetstid. Vårt enda och viktigaste krav är att jobbet ska bli utfört på absolut bästa tänkbara sätt för högsta kundnöjdhet.

Ansökan
Vill du ha mera information ringer du till Arbetschef Fredrik Karlsson på 073-942 86 30. Skicka din ansökan till fredrik.karlsson@byggessen.se med personligt brev, CV och foto.

 


 

Byggessen söker Byggprojektledare

Arbetsuppgifter
Byggessen växer snabbt och vi har många spännande planer och projekt på gång. Utöver flera nya stora projekt som exempelvis Tranellska gymnasiet och den varsamma renoveringen av ABBs huvudkontor i Västerås planeras också ett eget bostadsprojekt vid Steninge Slott nära Arlanda. För att möta utmaningarna och behoven har Byggessen arbetat fram en ny organisation där du som byggprojektledare förväntas ha en viktig roll. Byggessen önskar också att förstärka med flera tjänster där ex. vis en eller flera platschefer står högt på önskelistan.

Din roll som byggprojektledare är varierande och bred och du förväntas delta i såväl det strategiska som det operativa arbetet. Du kommer självständigt leda projekt med ansvar för projektets budget och genomförande på ett tidigt stadium hela vägen till slutbesiktning och överlämning av projektet till kund.

Som byggprojektledare på Byggessen har du en nyckelroll i att planera och genomföra projekten ekonomiskt i såväl stora som mindre projekt. Du driver och rapporterar dina projekt till ledningen där vi har möten för uppföljning varannan vecka där samtliga tjänstemän deltar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som brinner för byggprojektledning och har en relevant utbildning från högskola/universitet med inriktning mot bygg/fastighet eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet.

Du har lång eller kort erfarenhet av byggprojektledning där du självständigt drivit projekt och utfört konsult- och entreprenadupphandlingar. Du har god vana och kunskap i LOU, Allmänna bestämmelser, entreprenad- och konsulträtt, PBL (gärna behörig kontrollansvarig enligt PBL), förhandling, upphandling och arbetsmiljö. Du har förmågan att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Branscherfarenhet, ramavtalsupphandlingar, plan- och genomförandeprocessen, arbete i projektorienterade affärssystem är meriterande då vi just nu är i implementeringsstadiet av vårt första affärssystem där du gärna får sätta din prägel på hur lösningen framöver kommer att bli.

Vi är ett företag med stark entreprenöranda i en familjär miljö med högt i tak. Därför lägger vi extra stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är drivande, utåtriktad, flexibel, strukturerad och en god problemlösare. Du har god kommunikationsförmåga och har lätt för att samarbeta och bygga goda relationer med andra.

Erbjudande
För rätt person erbjuder vi marknadsmässig lön, ev. löneväxling, kompetensutveckling och friskvårdsbidrag samt flexibel arbetstid. Vi ska ha samma syn i att jobbet ska bli utfört på absolut bästa tänkbara sätt för högsta kundnöjdhet, därför värderar vi dina personliga egenskaper högt.

Ansökan
Vill du ha mera information ringer du till VD Anders Berglund på 070-340 32 07. Skicka din ansökan till anders.berglund@byggessen.se med personligt brev, CV och foto.