Byggessen söker snickare

Home / Lediga jobb / Byggessen söker snickare

Byggessen söker snickare

Byggessen är ett ISO-certifierat mellanstort bygg & anläggningsföretag i Västerås i stark tillväxt. Vi har goda resultat i verksamheten med flera pågående och nya projekt, en engagerad tjänstemanna stab och kunniga, erfarna hantverkare. När vi nu växer behöver vi fylla på med duktiga medarbetare som vill jobba i det lilla men ändå snabbt växande företaget.

På vårt nya kontor är vi idag 15 tjänstemän och 22 kollektivanställda på fältet. Tillsammans förvaltar vi en omsättning på ca 200 MSEK. Utöver att jobba med entreprenader är vi också sedan länge en aktör som utför renoveringsprojekt inom handels-sektorn som exempelvis butiker och bilåterförsäljare.

Ett företag i tillväxt
Byggessen växer snabbt och vi har många spännande planer och projekt på gång. Utöver flera nya stora projekt som exempelvis nybyggnation av nytt aktivitetscenter på Stenby i Västerås är vi också i full färd mot att nyproducera 2 pilotbutiker åt Lidl Sverige AB, bygga transformatorstation åt ABB och lokalanpassa stora ytor åt Kungsleden på Finnslätten. För att möta utmaningarna och behoven har Byggessen anställt flera tjänstemän, läs projektledare/platschefer under våren 2019. Det är inte otänkbart att ytterligare anställningar på tjänstemannasidan kan komma ifråga.

Arbetsuppgifter
Din roll som snickare är varierande och bred i och med att våra projekt oftast håller sig inom industri, handel och kontor. Du behöver vara flexibel att kunna ligga borta från tid till annan men det är inget krav då vi alltid försöker lösa det till det bästa för vår personal.

Som snickare på Byggessen kommer du att ingå i ett positivt och engagerat gäng av erfarna hantverkare med hög trivsel på jobbet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är snickare med yrkesbevis, gärna med något års erfarenhet från entreprenad.  Har du också sidokunskaper i form av betong/gjutning är det bara ett plus i kanten men inget krav. Vi är ett företag med stark entreprenöranda i en familjär miljö med högt i tak. Därför lägger vi extra stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska ha energi, är drivande, utåtriktad, flexibel, strukturerad och en god problemlösare. Du har god kommunikationsförmåga och har lätt för att samarbeta och bygga goda relationer med andra.

Kollektivanslutning
Vi är kollektivanslutna och erbjuder de villkor som ingångna avtal mellan arbetsmarknadens parter ingått rörande pensionsavsättning till Fora, semester och arbetstidsförkortning.

Ansökan

Vill du ha mera information ringer du till Fredrik Karlsson på 073-942 86 30. Din ansökan skickas snarast till VD anders.berglund@byggessen.se med personligt brev, CV och foto. Anställningsprocessen sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Recent Posts