Byggessen söker Platschef

Home / Lediga jobb / Byggessen söker Platschef

Byggessen söker Platschef

Arbetsuppgifter
Byggessen växer snabbt och vi har många spännande planer och projekt på gång. Utöver flera nya stora projekt som exempelvis Tranellska gymnasiet och den varsamma renoveringen av ABBs huvudkontor i Västerås planeras också ett eget bostadsprojekt vid Steninge Slott nära Arlanda. För att möta utmaningarna och behoven har Byggessen arbetat fram en ny organisation där du som platschef förväntas ha en viktig roll. Byggessen önskar också att förstärka med flera tjänster där en ex. vis en eller flera byggprojektledare står högst på önskelistan.

Din roll som platschef är varierande och bred och du förväntas delta i såväl det strategiska som det operativa arbetet. Du kommer att tillsammans med din byggprojektledare leda arbetet på plats på bygget med ansvar för projektets genomförande hela vägen till slutbesiktning och överlämning av projektet till kund.

Som platschef på Byggessen har du en nyckelroll i att driva projekten med våra egna kollektivanställda och inhyrd personal i såväl stora som mindre projekt. Du driver och rapporterar dina projekt till byggprojektledaren och deltar bl a i uppföljningsmöten varannan vecka där samtliga tjänstemän deltar. Självfallet har du också en egen arbetsplats på vårt nya kontor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som brinner för ordning och reda samt att leda personal som platschef och har en relevant utbildning från högskola/universitet med inriktning mot bygg/fastighet eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet.

Du har erfarenhet av arbetsledning antingen som arbetsledare/platschef eller har ambitionen att bli platschef. Du har god vana och kunskap i Allmänna bestämmelser, kvalitetsarbete och arbetsmiljö. Du har förmågan att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Branscherfarenhet och arbete i projektorienterade affärssystem är meriterande då vi just nu är i implementeringsstadiet av vårt första affärssystem där du gärna får sätta din prägel på hur lösningen framöver kommer att bli.

Vi är ett företag med stark entreprenöranda i en familjär miljö med högt i tak. Därför lägger vi extra stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är drivande, utåtriktad, flexibel, strukturerad och en god problemlösare. Du har god kommunikationsförmåga och har lätt för att samarbeta och bygga goda relationer med andra.

Erbjudande
För rätt person erbjuder vi marknadsmässig lön, ev. löneväxling, kompetensutveckling, friskvårdsbidrag samt flexibel arbetstid. Vårt enda och viktigaste krav är att jobbet ska bli utfört på absolut bästa tänkbara sätt för högsta kundnöjdhet.

Ansökan
Vill du ha mera information ringer du till Arbetschef Fredrik Karlsson på 073-942 86 30. Skicka din ansökan till fredrik.karlsson@byggessen.se med personligt brev, CV och foto.

Recent Posts