Om oss

Byggessen är ett byggföretag med säte i Västerås som 1995 grundades och ägs av Thomas Sahlin och Ulf Synnes. Vi arbetar och utför entreprenader över hela Mellansverige. 2014 togs ett beslut att certifiera byggföretaget med certifiering inom kvalité, miljö och arbetsmiljö, ISO 9000:2015, 14000:2015 och AFS 2001:1. Det omfattar hela Byggessens verksamhet och syftet med verksamhetssystemet är att styra hur vi arbetar så att vi når våra mål, minskar vår miljöpåverkan, verkar för en god arbetsmiljö och samtidigt får nöjda kunder.

Vi vänder oss till kunder inom både privata och offentliga sektorn med inriktning på större projekt som grund för företaget. Vi utför alla typer av ny- om och tillbyggnationer med god kunskap och erfarenhet av såväl platsgjutna, stål och prefabricerade stommar och kontraktioner.

Utöver detta har vi en organisation med god kunskap och erfarenhet inom vår byggserviceavdelning för att hantera mindre kontorsombyggnader och renoveringar. Vi lägger ner mycket energi på att vidareutbilda och vidareutveckla oss inom företaget för att hålla vår kompetens på topp.

Idag är vi 42 anställda och räknar med att omsätta 200 MSEK om året.

ISO_cert_logos2017

gruppbild 2